Lina fick sina downlight precis som hon ville


 

Jahapp, då var det dags att bli lite privat för en gång skull. Nu hoppas jag bara att hon inte läser detta, men hur som helst låt oss skrida till verket. Min underbart vackra fru Lina som jag gör precis vad som helst för drev mig till vansinne förra helgen. Ja, ibland kan det faktiskt vara så att även ens underbara fru kan plötsligt bli ens ärkefiende efter att hon malt om samma sak i nästan en månad. Hon ville så gärna att jag skulle montera de nya lamporna hon köpt och jag har hela tiden skjutit på saken utan någon egentlig anledning. Jag gillar att hjälpa till i hemmet men har inte riktigt haft lust att montera dessa downlight led lampor som hon hittade på nätet i en butik som heter Svealight.

 

Det blev ändå ganska snyggt

Sanningen är väl att jag egentligen skulle vilja se en annan lampa i taket men gav vika för att göra henne glad. Jag föreslog panel belysning men hon vägrade och tyckte att downlight led vore bäst. Och så blev Linas önskan uppfylld, även om det tog en månad för länge. Slutresultatet måste jag säga blev relativt lyckat även om jag fortfarande kvarstår vid att paneler passat bättre. Ett tips till er som läser detta är att inte ge vika i diskussioner som berör belysning för då kommer ni bara få betala priset i slutändan även om ni haft goda intentioner. Nu är det dags att ge sig av och planerar helgen som kommer. Ha det bäst där ute!

Related Post

Extraljusramp monterad och klarExtraljusramp monterad och klar

 

Under påskhelgen hade jag lite tid till godo som jag spenderade i verkstaden. Den extraljus ramp som jag köpte redan i vintras har jag ännu inte monterat på grund av tidsbrist men fick äntligen tid till detta under helgen. Jag satte på en 120 watt extraljus ramp som lyser otroliga 8800 lumen vilket är väldigt mycket ljus ska ni veta. Jag jämförde hur den lyste med polarens lampa och skillnaden var väldigt påtaglig trots att hans ramp egentligen hade en högre effekt på 126 watt. Jag är som ni säkert förstår nöjd med köpet men polaren blev lite avis på mig, men det får man ju ta om man ska bara ”kungen” på orten, eller hur?

Jag köpte extraljus rampen från Ljusgiganten.se som är en butik på nätet som fokuserar på led belysning till bilar och lastbilar. Leveransen gick snabbt, jag fick lampan levererad till mig redan dagen och allt var packat snyggt och ordentligt. Jag visste inte riktigt vad jag skulle välja till en början men manualen på deras webbsida underlättade valet inför min beställning. Det hade varit häftigt att montera en 240 watt ramp eller liknande på bilen men det hade inte sett klokt ut då jag har en äldre Volvo S80. Jag hade planerat att köpa en Rigid led ramp men tyckte priset var för högt efter att jag läst om rampen på nätet. Ibland kan man nöja sig med billigare alternativ, då man inte alltid behöver det bästa. Hade jag haft en bil som på bilden så hade det varit helt annorlunda, men på en Volvo känns det överdrivet.