En blogg om motorsport


Denna blogg kommer att leva ett liv som kretsar kring motorsport och bilar. Till skillnad från de flesta andra bloggarna så kommer jag att vara helt objektiv vad gäller det mesta. Naturligtvis kommer jag också att få med lite egna personliga inlägg med jämna mellanrum och här är det svårt att vara helt objektiv som ni säkert förstår.

Håll utkik på framtida inlägg, det kommer mer inom kort!

Related Post

Snopet när Rosenqvist tvingades bryta loppetSnopet när Rosenqvist tvingades bryta loppet

Det kändes sådär roligt när jag fick höra om att Rosenqvist tvingades bryta i ledningen i formel E-loppet i Mexico City. På grund av tekniska problem som aldrig ville ta slut så blev det ingen svensk seger denna gång. Istället vann Daniel Abt, som också tog sin första formel E-seger i karriären. Starkt av Daniel men desto mer snopet för oss som gärna velat se Rosenqvist vinna detta lopp. Ni kan läsa mer om detta hos Svt motorsport.